Tips på en bra städfirma i Västerås

God kväll på er alla läsare och riktigt trevligt tycker jag, att du vill läsa här i min blogg. Bra städservice i Västerås, det kunde väl vara något? Nu ska jag berätta om vilken fin hjälp jag har fått av en städfirma så här när det lackar mot jul. Jag bor i en större lägenhet med flera rum. Jag brukar alltid storstäda strax före jul, men i år så kände jag bara att jag inte orkar. Jag bestämde mig för att ge bort en julklapp till mig själv, nämligen städhjälp. Det är Katja städ rent och fint som har varit här och gjort ett jättebra jobb. Jag blev så glad över det skinande rena och dammfria resultatet, så att jag ville berätta om det här för er i bloggen, bästa läsare.  

  

Jag ville så klart inte komma i kontakt med någon oseriös och slarvig städfirma. Hur skulle jag då veta vilken firma som var bra, enbart genom att kika på hemsidorna? Referenser bästa läsare, är A och O. Tack vare att jag tillhör en ganska stor bostadsrättsförening här i Västerås, började jag med att kontakta ordföranden i föreningen och fråga honom om råd. Jodå, föreningen hade en och annan boende, både äldre personer och stressade småbarnsföräldrar, som anlitat just Katja städ rent och fint, och de var alla väldigt nöjda med väl utförd städning. Några av mina grannar är till och med så nöjda att de låter denna firma komma hem till dem regelbundet. Det kändes helt tryggt att anlita Katja städ rent och fint. Nu vill jag rekommendera er läsare, att höra av er dit. Vill du veta mer så gå gärna in på hemsidan. Nu får jag ägna mig åt allt sådant som jag tycker är roligt så här i juletider. Som matlagning och bakning och att göra det julfint härhemma.  

Du gillar kanske också...