Örebro T & S

God morgon, god morgon på er alla fantastiska läsare och så roligt att ni tar er en stund till att läsa här i bloggen. Idag kommer det att handla om hur jag som företagare får hjälp med företagsstädningen av en städfirma i Örebro. Det är en mycket fin och kvalitativ hjälp jag får av ett företag som heter Örebro T & S. Jag hoppas att du ska finna läsningen användbar för kanske är det så att också du behöver hjälp med något inom städservice? Det här företaget kan hjälpa dig oavsett om du är en privatperson som är i behov av hjälp, eller om du liksom jag behöver hjälp med städningen av ditt företag. Det kan handla om ett enstaka städuppdrag till mer regelbundet återkommande. En gång i veckan kommer Örebro T & S till mitt företag och gör det så fint. Jag insåg i våras att jag var i behov av städhjälp. Vi har nämligen många besökare som kommer hit till kontoret och i vår produktion stökas det ner en hel del. Jag tycker det är viktigt att den miljön som mina anställda måste vistas i 8 timmar om dagen ska vara ren och hälsosam. Ett välstädat företag får också många andra positiva effekter både för mig, mina anställda och inte minst alla kunder som får ett gott intryck när de kliver in genom dörrarna här. Jag måste säga att jag är imponerad av hur effektivt och noggrant de arbetar på denna städfirma i Örebro, och hjälpen som jag får är jag därför oerhört nöjd med. Personalen på Örebro T & S är helt underbara så det här förtaget vill jag verkligen råda er till att anlita, oavsett om det är hemstädning eller företagsstädning du vill få hjälp med. 

Du gillar kanske också...