En mobil biltvätt

Hej till er alla och varmt välkomna till ännu ett inlägg. Mitt stora bilintresse gör att väldigt många inlägg handlar om bilar på ett eller annat sätt så det kan man väl säga att det här inlägget gör också, fast det ska handla om en biltvätt. Jag vet ju att det här med att tvätta bilen är en sådan sak som alla som har en bil behöver göra, och idag skriver jag därför ett inlägg som vänder dig som hade tyckt att det vore bra med en biltvätt i Sundbyberg, Hägersten och Huddinge. 

I alla år har jag åkt med bilen till olka biltvättar runt om i stan och ofta har jag fått stå i kö en bra stund innan det blev min tur. Det är rätt så mycket tid som har gått åt till att bara vänta och jag har väl inte reflekterat så mycket över det förrän jag kom i kontakt med en annan typ av biltvätt i Sundbyberg med omnejd som heter Hem Biltvätt i Stockholm. Det här är en mobil biltvätt vilket gör att de kan komma hem till sina kunder istället för att man som kund behöver ta sig till dem, och helt plötsligt har jag förstått hur mycket tid jag tidigare i livet har lagt på att åka och tvätta bilen. Eftersom Hem Biltvätt i Stockholm är en mobil biltvätt så går det att få hjälp av dem oavsett om man behöver en biltvätt i Sundbyberg eller i någon annan del av stan som då till exempel i Hägersten eller Huddinge. Jag hoppas förstås att genom att dela med mig om det här till er att även ni ska få mer tid över till annat, om ni inte föredrar att köa på någon annan biltvätt i Sundbyberg eller var ni nu brukar tvätta er bil någonstans. 

Du gillar kanske också...