1 st class Lackering o Bilglas i Stora Höga

God middag på er alla läsare och välkomna in till bloggen. Jag tänker berätta för er om en incident med bilen. Efter en plåtskada när höger framskärm behövde lackas om på min nästan nya Volvo, lämnade jag in min bil till 1 st class lackering. De gjorde ett mycket bra arbete med att lacka om! Det går nämligen inte att se att bilen varit skadad. Jag har fått tillbaka en riktigt tjusig bil och dessutom till en rimlig kostnad. Det här är en riktigt bra billackering i Mellerud. Det finns en anledning till att jag vill berätta om den här firman: det finns säkert fler personer som skulle kunna ha nytta av att lämna in bilen här. Det här företaget kan hjälpa oss i Vänersborg, Trollhättan eller i Mellerud eller i dess omnejder. Den här firman rekommenderar jag till er, bästa läsare, om ni nu är i behov av deras tjänster.  

 

Riktigt tråkigt att bli påkörd och att detta hände med min nästan helt nya bil. När jag behövde anlita en billackering så började jag med att ta reda på vilka företag det fanns att välja på. Det fanns flera stycken och det är givetvis inte alldeles enkelt att då kunna bestämma vilken av dem jag skulle välja. Jag tog in kostnadsförslag ifrån några olika firmor, och fann att 1 st class lackering hade mycket konkurrenskraftiga priser. Jag gick då in på deras hemsida och läste på, och så besökte jag deras sida på Facebook. Då blev valet lätt som en plätt! Det var ett bra beslut att lämna bilen där. Jag får verkligen hoppas att jag blir förskonad ifrån liknande skador i fortsättningen, men om det sker skulle jag lämna in bilen där igen! Med dessa orden sagda, önskar jag er en fortsatt fin dag! 

Du gillar kanske också...